IDEJA Show Room

O nama
Zanatska radionica "Ideja" 2002 godine počinje sa proizvodnjom sitnih dekorativnih predmeta, uglavnom od drveta i metala, prvo za potrebe svoje maloprodaje, a kasnije i za prodaju darotekama, galerijama i veleprodajama sličnog tipa. Kroz sve ove godine mi se dizajnom, kvalitetom i cenom borimo sa najezdom robe lošeg i sumnjivog kvaliteta sa dalekog istoka i pokušavamo da tržistu ponudimo nešto što je osmišljeno i proizvedeno u Srbiji.

U medjuvremenu, kao neminovan korak, počinjemo da se bavimo i trgovinom, uvozom i saradnjom sa proizvodjačima iz Srbije čije smo proizvode kroz sve ove godine nudili širom našeg tržišta. Iz takve saradnje je i proistekla ideja da pokušamo da te proizvodjače i uvoznike objedinimo u okviru jedne veleprodaje, koja bi u jednom kompaktnom prostoru kupcima ponudila više različitih asortimana, poput bižuterije, srebra, tekstila, keramike, rasvete, papirne galanterije u retro stilu, ručno izradjenih predmeta od drveta i metala sa finalnom doradom u mnogo različitih tehnika, do uvozne robe iz Grčke, Holandije, Tajlanda i Kine, sa tendencijom da se taj program proširuje i dopunjuje.

Napominjemo da smo se trudili da u našem asortimanu ponudimo robu koja će po svom cenovnom rangu i konkurentnosti biti interesantna najširem krugu kupaca. Nadamo se da će ova naša ideja kupcim približiti neke proizvodjače i uvoznike koji su do sada bili relativno malo poznati širem tržistu, a i da će omogućiti da se u okviru jednog prostora pronadje dosta toga interesantnog za vlasnike radnji ,koji žele da budu konkurentni, dobro snabdeveni i različiti. Putem ovog sajta, koji je za sada u nekoj početnoj, tj radnoj verziji , pokušaćemo da Vas informišemo o svim promenama, novinama i povoljnostima u našoj ponudi.

Nadamo se da će te odvojiti malo vremena i lično se uveriti u verodostojnost ove priče. U svakom slučaju, dobrodošli.

Vaša i naša "Ideja", za brži i uspešnij put do kupca.Kontaktirajte nas